Няма логика в това да се поеме в посока предсрочните

...
 
Няма логика в това да се поеме в посока предсрочните
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Няма логика в това да се поеме в посока предсрочните избори

 

„ Няма логичност в това да се поеме в посока предварителните избори. ПП-ДБ нямат интерес от предварителни избори, ще изгубят депутати. “ Това сподели проф. Михаил Константинов.

„ От самото начало на последната рецесия настоявам, че предварителни парламентарни избори няма да има, надлежно ще има държавно управление. Шансовете за този сюжет обаче понижават, само че не са изключени. Нещата са напълно елементарни. От тяснопартийна позиция след едни предварителни избори едната от двете съставни елементи в ръководството ще си понижи резултата – това е ПП-ДБ, ще имат с към 10-15 депутати по-малко. Сега имат 63, ще имат към 50. ГЕРБ евентуално ще си вдигнат леко резултата, за другите партии няма да ги обсъждаме. “, сподели той.

Според него през последните 34 години в България всичко, което се случва си го вършим сами.

„ Защо да отиваш на предварителни избори, с цел да си намалиш резултата? Това е вътрешнопартийния интерес, т.е. ПП-ДБ нямат интерес от предварителни избори. Външният напън обаче е доста мощен от посолствата. Поне три са посолствата, които имат съществено въздействие върху вътрешнополитическия живот на страната – американско, английско и съветско. Германците още са мека мощ. Не би трябвало да има предварителни избори, само че в никакъв случай не подценявайте човешката нелепост. Това, което вършат българските политици, сами си го вършат “, добави той.

Няма логичност в това да се поеме в посока предварителните избори

„ Като виждам Кирил Петков, имам възприятието, че е подготвен на всичко, с цел да е на власт.Няма по какъв начин да пророкуваме. “ Това сподели по-рано депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, напомня SafeNews.

„ В началото направихме всичко допустимо този парламент да работи, само че насреща имаше такава стена и коалиция, обединена единствено да разпредели страната сред себе си. Няма по-прекрасно нещо от това развита народна власт да се прави с повече избори “, добави Балабанов.

По думите му предварителните парламентарни избори са най-правилното нещо за 49-ото Народно заседание.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категории България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР